În spatele unei perdele de bambus, pășind printre flori și arbori de măslini, vei descoperi sufletul Youniversului
– o inimă nobilă care te va purta pe un tărâm de poveste.

PISCINA

Piscina reprezintă principalul punct de atracție al Summer Clubulului. Amplasată la o diferență de nivel de 1,5 m față de restul complexului, are o întindere de 400 mp, iar adâncimea de 1,45 m permite accesul atât înotătorilor profesioniști, cât și amatorilor.

Younivers Summer Club dispune de o capacitate de 300 de șezlonguri, o parte dintre acestea fiind amplasate în zona VIP din apropierea piscinei.

Piscina este delimitată de restul clubului printr-o zonă de iarbă și nisip.

Pentru o relaxare profundă, clubul dispune de 2 jacuzzi-uri împrejmuite cu bambus, pentru a-ți oferi intimitatea de care ai nevoie.

SPECIFICATII

Suprafata apa
325㎡

Volum apa
515㎥

Adancime piscina
145㎝

Dezinfectie cu electroliza de sare
si sterilizator UV

Control electronic al
pH-ului apei

Apa din piscina este
incalzita

Beach Bar Younivers

Beach Bar Younivers te ademenește la ieșirea din piscină, fiind amplasat lângă scara de acces.

Restaurantul Younivers

Poziționat în centrul clubului, acesta oferă o viziune de ansamblu asupra piscinei și a zonei destinate copiilor.

Fie că vrei să te răcorești cu un fresh sau vrei să încerci un cocktail exotic, barmanul Beach Barului Younivers este un profesionist desăvârșit, inițiat în tainele mixologiei.

Având o capacitate maximă de 80 de persoane, restaurantul este împărțit pe două nivele, zona superioară oferind o priveliște spectaculară.
Restaurantul Younivers vă invită într-un design exclusivist pentru a cunoaște o lume bogată a gusturilor și aromelor gastronomiei rafinate. Chefii noștri te invită într-o călătorie a papilelor gustative, printr-un amestec eclectic de arome și ingrediente proaspete.

ZONA PENTRU COPII

Younivers Summer Club este destinat atât adulților, cât și copiilor. Am pregătit o piscină specială pentru copii și un loc de joacă unde cei mici își pot petrece timpul, fiind antrenați în diferite activități creative.